The Games anno 2010

Een maand later dan vorig jaar is het weer zover. We kunnen weer meten wie de langste en/of de dikste heeft.

foto 1 juni :30 cm

Dit is het directe gevolg van het hoger testosterongehalte van mezelf en collega Bart B., veroorzaakt door de luchtiger geklede jongedames die op het werk  en op straat rondlopen, op zijn beurt veroorzaakt door het zonnetje dat de laatste tijd meer van de partij is,  op haar beurt veroorzaakt door de stand van de zon en de aarde op dezen tijd van het jaar.  Deze week heb ik nog het voordeel dat collega B. een week in Griekenland zit en niet kan reageren, dus heb ik toch een paar dagen de eer dat ik de langste en de dikste heb.

foto 3 juni : 45 cm
foto 7 juni : 95 cm

3 thoughts on “The Games anno 2010”

  1. Terug van Griekenland!

    Andy, jij hebt zeker “de langste”! “De eerste” had ik, en “de dikste”, dat zien we over enkele weken wel! 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.