De zwemvijver van Bart en Ingrid

Ik had een link naar de site waar de foto’s van de zwemvijver van een zekere Bart en Ingrid op stond.  Die site is spijtig genoeg recent verdwenen.  Ik had die foto’s op mijn eigen pc gekopieerd, en heb ze hier dan in een eigen post gezet opdat ze visueel heel interessant zijn voor doe-het-zelvers.  Ik weet echter niet wie Bart en Ingrid zijn, dus kon ik ook hun toestemming niet vragen om de foto’s te gebruiken.  Bart en Ingrid, indien je dit ziet en niet wil dat ik deze foto’s gepost heb, laat het mij weten.

2 thoughts on “De zwemvijver van Bart en Ingrid”

  1. Hier vind ik dus mijn fotos terug. Dit is ondertussen al jaren geleden. Onze tuin ziet er ondertussen al een beetje meer volwassen uit.

    Groeten, Bart.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.