Idee gezocht

In verband met mijn zwemvijver (waarvan het (hopelijk) toekennen van de bouwvergunning dichter komt) lig, zit en loop ik al meer dan een week te piekeren voor een elegante oplossing voor een droge ruimte waar de elektriciteit en luchtpomp zal vertakt worden.  Op onderstaande foto is dat F.  Het eenvoudigste is een put met een deksel op, maar dan is dat deksel een storend element in de tuin, en kan er misschien water in terechtkomen dat voor problemen zorgt.  Ik wil het ook steeds bereikbaar, dus verbergen onder een hoop aarde is geen optie.  De put onder het terras lijkt me wat te ver.  Ideaal zou iets zijn dat boven de grond staat (een kast ergens in verwerkt) en dat past bij een vijver.  Een bbq kan handig zijn, maar past daar niet, een waterval zie ik ook niet echt zitten.  Ik had ook al gedacht aan een voetstuk en een grote bloempot op, maar geeft me nog steeds niet het ‘eureka’ gevoel.

Dus, aan die éne lezer (buiten mezelf) van mijn blog : inspireer me !!

8 thoughts on “Idee gezocht”

  1. een klinkerdeksel waar je, ipv betonklinkers, aarde in stort en gewoon gras (of een iets droogteresistenter plantje) in zaait. ‘t is niks. graag gedaan. Al vond ik het standbeeld van m’n naamgenoot ook een waardige suggestie

  2. @ Bart : dat staat niet boven de grond hé… Terug naar uw plaats en denk er nog een beetje over na ! (examentoezichtperiode hé)

  3. Ik wil een natuurlijke zwemvijver aanleggen met bentonietmatten. Heeft iemand daar ervaring mee?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.