Het heeft hier gestoven !

Toen ik gisterenavond thuis kwam, lag een tapijt aan de achterdeur ondersteboven.  In de keuken lag op een ander tapijt een hele boel plukken haar.  Er zal dus een vreemde kater langs het kattenluik binnengeraakt zijn, en een van mijn katten zullen de boel hier verdedigd hebben…

Nog een paar vechtpartijen en ik kan een kussen maken

Xandros bleek te manken, duidelijk wie de boel hier verdedigd heeft !

Pootje pijn...

Vandaag mankt hij al minder, maar het is nog niet over.  Het is ook al de 3de of 4de keer dat hij zo mankt als ik thuiskom, dus het komt wel weer goed.

5 thoughts on “Het heeft hier gestoven !”

  1. Flinke Xandros! Er zijn echter katteluikjes met magneetjes en die werken ook goed. Als Xandros slim genoeg is kan hij zo die andere katten leep af zijn. Binnen crossen en dan net ver genoeg van het luikje zitten en de andere kat zien tegen het luikje botsen, heb ik al eens zien gebeuren 🙂

  2. Lotte,

    het is een kattenluik met zo’n infra-rood sleutelje dat aan de halsband van mijn poezen hangt. Maar soms geraakt die vreemde kat binnen door net achter mijn poes binnen te glippen (tijdens een achtervolging), en er is een zware kater in de buurt, die het klapdeurtje er gewoon uitbeukt bij het scharnierpunt (gelukkig zonder het te breken)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.