Kristel is niet meer

Kristel is vandaag overleden.  De laatste 2 dagen zat ze nogal futloos in het plein, als ik ‘s avonds ging gaan kijken zat ze toch in het kot.  Gisteren was ik er dichterbij geweest, en ze liep telkens weg, dus dacht ik dat het niet zo erg was, maar vanavond lag ze dood in het kot.  Spijtig, maar het zal dus weer een zoektocht worden naar een nieuwe kip, om geen inteelt te hebben bij het kweken.  Ik heb ze aan de rand van de moestuin begraven.  Dat is ondertussen al een heus kippenkerkhof geworden na al die vetkiekens die daar al begraven liggen van 2 jaar geleden.

4 comments

Skip to comment form

  • Lotte on 18/10/2010 at 20:52

  Ze zal gemist worden denk ik, ik heb zelf geen ervaring met kippen. Die van BoerenErf http://boerenerf.wordpress.com/2010/10/16/gezinsuitbreiding/ hebben er juist ook nieuwe misschien kunt ge contacten wisselen. Alsnog Sterkte!

  • hilda on 18/10/2010 at 22:06

  oh, sneu

  • Maggy on 19/10/2010 at 19:50

  ocharme hopelijk heeft ze niet teveel moeten lijden

 1. Ocharme en dan nog wel zo een schone Vlaanderse koekoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.