Terug van weggeweest

Neen, ik ben niet op reis geweest.  Ik zat dagelijk voor de pc, probeerde op mijn blog te geraken, maar vergeefs…  De reden : een paar hackers die de servers, waarop bovenstaande weinig interessante blog gehost wordt, probeerden plat te leggen.  Waarom die mannen zich niet bezig houden met het laten crashen van de BNP-Paris Bas-Fortis servers snap ik niet.

We have just received a HUGE (over 3GB/s incoming traffic) DDoS attack targeting the Server #35. Our CISCO guard firewall was unable to handle such attack, so few of the server IP addresses are down untill the attack is finished…

Ook duidelijk te merken aan het aantal bezoekers op mijn site :

Weinig mensen op de koffie de laatste 3 dagen.

1 thought on “Terug van weggeweest”

  1. aaaah, dus dát was er aan de hand! hopen dat deze blog vanaf nu weer zonder problemen te bekijken valt

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.