‘t Is zo leuk in de diepvries

Gelijk wanneer ik buiten kom –  dag, nacht, regen, sneeuw, vorst – altijd zit mijn konijn Woppy buiten in open lucht.  Ze heeft holen gegraven maar slaapt er blijkbaar nooit in.  Ze kan in het kippenhok schuilen en in het stro slapen, maar nooit kan ik haar daar betrappen.  Wel zag ik vorige week 2 sneeuwloze plaatsjes ter grootte van mijn konijn in het plein waar ze blijft zitten/slapen.  Sommige beesten hebben geen last van de kou hé.

Het is hier zo leuk...

4 comments

Skip to comment form

  • hilda on 08/12/2010 at 09:40

  camouflagekonijn

  • Lotte on 08/12/2010 at 12:56

  En dan heeft Woppy Zo’n mooi konijnenkot!

 1. Onze Flappy zit nu toch vooral binnen in zijn kotje. behalve voor zijn grote boodschap gaat hij naar buiten; hij heeft daar namelijk een vast plekje, ‘t is nen propere hé!!!

  • bart on 14/12/2010 at 23:09

  hier zitten ze ook dikwijls buiten, maar slapen doen ze toch binnen heb ik de indruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.