De poezen en hun bezigheden

Als ik thuiskom, en ik ben nog maar aan de poort,  dan komen mijn 2 poezen direct naar buiten.  Ze volgen mij in de garage, naar het einde van de tuin, en ook direct terug mee naar binnen.  Overal waar ik ga komen ze achter.  En wat doen die beesten overdag als ik niet thuis ben ?  Yep : slapen !  En als ik wel thuis ben ?  Yep, dikwijls slapen.  Zo’n leven !!

Zzzzzzzzz

Zzzzzzzzz, zzzzzzzzz

Euuuhhh ?

Zzzzzzzz, euuuuh

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Rrrrrrrr rrrrrr rrrrrr

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

En laten we nog een minuut stilte houden voor muizenslachtoffer nummer 7.

3 comments

  1. Zeer herkenbaar: slapen en eten doen die beesten. Alleen als ik ook naar buiten ga word ik gevolgd door de katten en de kippen. De onze zijn ‘s nachts wel veel buiten.

    • Andy on 22/02/2011 at 20:06

    De mijne wijken amper van mijn zijde in bed ‘s nachts. Eens gaan pissen en eten, en daar zijn ze terug.

  2. Lol….

Leave a Reply

Your email address will not be published.