Verkeersslachtoffer

Slecht nieuws : een van mijn poezen, Fedora, is deze morgen aangereden door een auto en was op slag dood.  Het gebeurde voor het huis van mijn dierenarts wat verder in de straat, en ze had ze herkend aan het halsbandje.  Rond de middag kwam ze me het slechte nieuws melden, en heb ik haar begraven in mijn tuin naast Linux die in 2008 overreden is.  Enkel maar mooie herinneringen, ik denk dat ze hier gelukkig was, in ieder geval veel beter dan het zwerversbestaan dat ze had toen ik ze adopteerde…  Ik denk dat ik voorlopig geen poezen meer bijneem, ook al is het geen drukke straat, af en toe rijdt eens iemand te snel, en 2 poezen in 3 jaar verliezen is niet zo leuk.

Bedankt voor de leuke tijd Fedora !

6 thoughts on “Verkeersslachtoffer”

 1. Tis wreed, veel sterkte, ik was zelf effe onderste boven van en zag ze maar enkele keren. Nu ja, ze had wel een super leven bij je.

 2. ocharme toch , ik leef met Je mee , maar troost Je ,Ze is naar de kattenhemel bij de vorige poes, ze zullen elkander wel vinden ,ook kennen ze elkaar niet ,veel sterkte

  Rose,

  ps;mijn nichtje hebben ook eens weesten zoeken nr Je wit zwarte poes Xandros ,die Je kwijt was , in de waterstraat, ik ben zelf van Lourdes

 3. Dank iedereen voor het medeleven.

  @ Rose : Je moet dan ook al een tijdje mijn blog volgen, en blijkbaar dicht in de buurt wonen. Kleine wereld hé, dat internet.

 4. hey Andy,

  triestig nieuws. Misschien zie je het later wel weer zitten om Xandros een nieuw vriendinneke te geven…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.