Een paar extra weken

Vorige week was ik van plan om de vier of vijf grootste hanen te laten slachten.  Ten gevolge van de pikorde is er redelijk wat verschil in grootte tussen de pubers.  Aangezien ze al redelijk wat haantjesgedrag beginnen te vertonen, zou dat wat rust in de groep gebracht hebben.  Maar helaas, de kippenslachter is met verlof, net nu ik hem nodig heb…  Ze krijgen dus een paar weken extra, de tweede week van september is mijn volgende poging.  Ondertussen zullen ze allemaal groot genoeg zijn, en hopelijk hangen ze het crapuul niet uit met mijn moederdieren zoals een paar weken geleden.

Mijn Vlaanderse Koekoek hanen.

1 comment

    • bart on 29/08/2011 at 13:38

    laat ze smaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.