Nieuwe aanwinst

Sinds maandag heb ik een beestje bij, ‘t is te zeggen, twee beestjes, maar ik kan ze niet uit elkaar houden omdat ze zo gelijkend zijn.  Telt dat dan als één beestje of als twee ?  Misschien moet ik van ééntje de oren afknippen zodat ik ze kan onderscheiden van elkaar, en ze een andere naam kan geven in plaat van  1a en 1b…

Mijn 4 cavia's tijdens het avondmaal.
Alle knaagdieren buiten bij elkaar.

Voorstellen voor namen zijn welkom…

4 thoughts on “Nieuwe aanwinst”

  1. Maggy en Katty 😉 je ziet wel verschil als je goed kijkt de ene heeft zo blekere plekjes. Ik zag het toen ze hier logeerden! En durf die beestjes geen pijn te doen e!

  2. Wegens het overweldigend succes van voorstellen met namen, heb ik de knoop doorgehakt : Lola en Liza. Welke er wie is blijft een probleem 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.