Bende nietsnutten !

Jawel, ik heb het tegen jullie, lezers van deze nutteloze blog.  Dankzij jullie vele bezoeken (waarschijnlijk verschillende keren per uur) was er deze maand teveel traffic geweest vanop mijn site, en had ik de limit van 100 GB/maand blijkbaar overschreden.  Gevolg : ik moest in de hoek staan (lees : mijn account werd geschorst tot het einde van de maand).

De melding van mijn straf...

Er stond natuurlijk een hint bij dat ik dit kon ongedaan maken door over te stappen op een betalende account.  Ik was dat eigenlijk al een tijdje van plan, omdat die gratis server waarop  mijn blog stond regelmatig eens zot draaide, door de vele sites die ze op 1 computer laten draaien.   Het was er nog niet van gekomen, omdat ik tegen de mogelijke problemen opzag om de site te verhuizen.  Na een uurke of twee zoeken en prutsen aan mijn database, is de verhuis gelukt, mijn blog draait weer gelijk een Zwitsers horlogeke op een betaalde site voor een slordige 60 euro per jaar.  Geen limieten meer voor dataverkeer of opslagplaats.  En daarbij heb ik de naam van mijn site kunnen verkorten van Doehetbeterzelf.hostzi.com naar Doehetbeterzelf.com.

Zo kunnen jullie “nietsnutten” weer genieten van deze onzin, en dat à volonté !

2 thoughts on “Bende nietsnutten !”

  1. Aha, teruggevonden :-))) ik dacht al de site gesloten was om ‘fiscale spionage’ te voorkomen woehaahaha

    Ben content dak uw site terug heb, is een goede leidraad voor veel projecten.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.