En toen waren ze nog met vijf…

Deze morgen doe ik het caviakot open om wat hooi bij te geven en wat bleek : een dode cavia.  Blijkbaar gestorven tijdens het bevallen want er komt een kleintje half uit haar gat, ook dood…   Djue toch !  Ik hoop dat ze niet te veel afgezien hebben, maar vrees er een beetje voor.  Op den duur zou je denken dat het beter is van de cavia’s in een kotje van 0,5 op 0,5 m binnen in huis te zetten zodat je ze continu kunt zien voor het geval er iets misloopt, in plaats van ze buiten in een groot plein te laten rondcrossen.  Er is dus blijkbaar nog een kans dat een of 2 andere van mijn vrouwtjes zal bevallen, mijn veronderstelling dat Lisa of Lola ze begin november bevrucht hebben blijkt te kloppen …

Ocharme

En het zag er een schoontje uit...

1 comment

    • Maggy on 06/01/2012 at 12:09

    Ocharme, zo erg… Maar ge moet u niks verwijten, dat is de natuur, ze kunnen nergens beter zitten dan bij u.

    M

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.