Onverwacht extra poes om te strelen

Ik heb sinds zaterdag een 2de poes.  Ik was van plan van nog te wachten tot na mijn verbouwingen om nog een kat bij te nemen, maar het lot heeft er anders over beslist.  Een collega op het werk gaat voor 8 maanden naar de Ustated Nights of Amerika en zocht een permanente opvang voor zijn kat die ondertussen al 11 jaar is.  Ik had hem voorgesteld om op 2dehands.be of kapaza.be een advertentie te zetten met “kat zoekt thuis”, en als hij die niet kwijtgeraakte, dat ik die wel zou pakken.  Om eerlijk te zijn begon ik de laatste week te hopen dat hij ze niet kwijt zou geraken, dan zou ik een vriendin voor Xandros hebben.  En jawel, zaterdag heeft hij ze gebracht.  Zaterdag Xandros lelijk doen ertegen, zondag Xandros minder lelijk doen, maar zij meer kabaal maken, maandag Xandros meer geïnteresseerd om ze te leren kennen, maar zij nog altijd lelijk doen.  Maar ze komt al bij mij in de zetel liggen, en is heel graag gestreeld.  By the way, ze is ongeveer 11 jaar en luistert naar de naam Toni.

Toni en Xandros

Ondertussen heeft ze ook al het mandje ontdekt.

Misschien doe ik hier wel een dutje.

2 thoughts on “Onverwacht extra poes om te strelen”

  1. Heel tof van je om zo een oude sukkelaar te helpen!!! Ikzelf zou het niet kunnen een kat af te geven op die leeftijd of gelijk waarom, mja wie ben ik e…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.