Roet in de pijp

Vandaag heb ik mijn houtkachel naar mijn garage verhuisd.  Hij is nog niet geïnstalleerd, maar de gaten voor de schoorsteendoorvoer en luchtaanvoer zijn al gemaakt.  Bij het afkoppelen van de schoorsteenbuis was het toch verschieten hoeveel roet er al in die buis plakte.  Nu begrijp ik waarom gezegd wordt dat je regelmatig de schoorsteen moet laten vegen.

Roet opstapeling na 4 jaar stoken.

Roet opstapeling na 4 jaar stoken.

Ik wil niet weten wat er allemaal onderaan in de schoorsteen ligt...

Ik wil niet weten wat er allemaal onderaan in de schoorsteen ligt…

 

1 comment

    • Bart on 10/03/2013 at 11:58

    Ik zou dat maar niet aan uwen brandverzekeringsagent laten zien :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.