Terug van skiverlof ?

In een vorige post heb ik gemeld dat 3 cavia’s dood zijn en de vierde verdwenen.  Iets meer dan twee weken was er geen planteneter in het kot geweest.  De korrels uit het kot waren verdwenen, en in de schavelinge in het kot waren putjes precies of een dier met zijn neus op zoek was naar iets om te eten.  Mijn vermoeden was een egel of misschien een rat, maar geen sporen of strontjes te vinden.  Een halve biet die daar lag was onaangeraakt.  Maar deze morgen was de helft van die biet afgeknaagd, en lagen er strontjes rond.  Er is dus iets in het kot geweest dat bieten eet.  Ik open het cavia kot en wat zit daarin ?  De verloren gewaande cavia.  16 dagen geen spoor, en plots is die daar terug !?!?!?

Raar maar waar !  Zijn ski-latjes liggen in zijn kotje ;-)
Raar maar waar…   Zijn skilatten liggen in zijn kotje 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.