Neen, niet gezopen !

Mijn excuses aan de regelmatige luisteraars van deze blog.  Met de regelmaat van de klok komen sommige onder jullie mijn blog bezoeken om “up-to-date te blijven van mijn activiteiten” of “te kijken of ik nog niet met mijn kliks en mijn klaks van een stelling gevallen ben” of “als ik weer een of ander exotisch beest in mijn tuin opgemerkt heb” of “in mijn bloot gat de zwemvijver aan het vervuilen ben”.

Sommigen zullen de indruk hebben dat ik van de hak op de tak spring met mijn posts, of het voorbije weekend niets uitgespookt heb. Anderen hebben de truc al door dat ik voor mijn bouw systematisch bepaalde posts uit het verleden blijft updaten tot het onderwerp afgewerkt is.  Kwestie dat iemand die in 2114 een thesis wil maken over de primitieve bouwstijl van 100 jaar geleden de informatie systematisch kan terugvinden.   😉   Zo is er recent een post gestart van het schrijnwerk van het dak, is er zopas een over de ruwbouw van de verdieping geüpdate,  alsook een van het metselen van de gevelsteen.

Ik heb de gewoonte van bij ieder post een foto te zetten.  Echt van de hak op de tak : in fotografie is het van belang dat je een scherp vlak hebt, het belangrijke op de foto moet mooi scherp zijn, de achtergrond mag wazig zijn.   Ik ken er niet veel van, maar volgende foto is voor mij een winnaar… (spijtig genoeg niet zelf gemaakt)

:-)
🙂

Update 26-7-2014 :

De ruwbouw van de verdieping is afgewerkt.

Mijn permanente erectie is ook een feit.  Er moet nog bescherming op komen, maar dat is voor over een week of twee als ik hulp heb om  het erop te krijgen.

Update 3-8-2014 :

Een paar stenen verder gemetst aan de gevelsteen

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.