Plafond laten plaatsen

Na lang twijfelen had ik ervoor gekozen om mijn plafond te laten uitvoeren met spanplafond.  Ik had geen goesting om nog een kader tegen het plafond te bevestigen en er gyproc tegen te vijzen of planchetten tegen te nagelen (ja, ik weet het, ik ben liever lui dan moe).  Daarmee de beslissing van dit uit te besteden.  In 2,5 dagen hebben ze keuken, living, gang, wc en slaapkamer voorzien van een plafond.

spanplafond plaatsen
Na 1 dag hadden ze overal randprofielen geplaatst. De rolluikkasten zijn net achter dat profiel doorgezaagd, zodat de onderste helft nog open kan als het ooit nog nodig zou zijn.
spanplafond plaatsen
Alle hoekjes en kantjes worden gevolgd.
Het zicht voor...
Het zicht voor…
spanplafond
… en na
living voor...
living voor…
... en na
… en na
Zo zien de randjes tegen de muur eruit.
Zo zien de randjes tegen de muur eruit.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.