Schilderen

De laatste weken ben ik bezig geweest met schilderen.  Daarmee dat er weinig verscheen op mijn blogje.  Mijn binnensteen staat er sinds eind 2013, het is gepleisterd sinds mei 2015, dus normaal zijn de muren voldoende droog daarvoor.

Na kleuradvies van een paar goede vriendinnen, heb ik uiteindelijk toch mijn goesting gedaan 😉  De basiskleur heb ik van 2 van de vriendinnen, de accentkleur heb ik enkel gebruikt om wc en badkamer te schilderen.  Ik had er ook eerst de accentmuren in keuken en living mee gedaan, maar ik vond het te weinig contrasterend met de basiskleur.  Dan heb ik de accentmuur opnieuw overschilderd met een feller groen.  Meer contrast, en zo wilde ik het.  Ik vind het mooi.  Wat jullie ervan vinden…   Who cares !

Keuken
Keuken
Living
Living
Zicht op de keuken vanuit de living
Zicht op de keuken vanuit de living
Kakaverdwijnruimte
Kaka-verdwijnruimte

2 thoughts on “Schilderen”

  1. Het vorige groen was idd. wat ‘fletser’. Nu straalt er volle goesting uit om erin te gaan wonen.
    Had wel verwacht dat je de wc tot helemaal boven zou betegelen… . Nu kan je natuurlijk meer aan eigen binnenhuisdecoratie doen de komende 100 jaar ifv gevoel en goesting.

  2. @Phil: ik heb nog nooit voorgehad dat de pis en de kak tot tegen het plafond spat, dus waarom dan betegelen tot tegen het plafond. Dat is uit de mode 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.