Frustratie

Begin december heb ik mijn binnendeuren en trap besteld bij mijn schrijnwerker.  Hij bestelt die bij Trappen en deuren D’hondt, maar dan de sectie voor aannemers.  Leveringstermijn: 4-6 weken.  Met de feestdagen ertussen zou dat dus half januari klaar moeten zijn.  Vorige week was mijn schrijnwerker naar de fabriek geweest, en de trap was zogezegd in productie, levering deze of volgende week.  Gisteren kreeg ik een mail van mijn schrijnwerker dat de trap pas over 14 dagen zal klaar zijn, de deuren pas begin maart….

#§!$£&*!     What the fuck !!!!!   Dat is dus 10 weken leveringstermijn voor de trap, 12 weken voor de deuren.  Waarom zetten die dan op hun webpagina dat het 4-6 weken is ?  Ik ben al 14 dagen klaar om te verhuizen, nu moet ik nog 6 weken wachten door die stomme eikels van D’hondt die hun werk niet kunnen doen zoals ze beloven en hun klanten bovendien niet of verkeerd inlichten.

Ik had in de toonzaal van hen in Zingem ook geen goede ervaring.  Ik was de enige klant op dat moment, en de verkoper gaf me met veel tegenzin uitleg.  Blazen en puffen als ik om een offerte vroeg.

Beste lezers, als je trappen of deuren nodig hebt, wegblijven daar, er zijn ongetwijfeld andere en betere.

Ik had gehoopt van half februari eindelijk mijn “open huis” te kunnen geven, dat zal dus pas half maart kunnen doorgaan.  Ben een beetje gefrustreerd.  Valt het op ?

5 comments

Skip to comment form

  • Phil on 11/02/2016 at 11:55

  Het weer zal beter zijn in maart… .

  • Joris Rita on 27/02/2016 at 16:40

  hallo

  In augustus verleden jaar deuren besteld en in november een voorschot betaald en de man die de deuren kwam opmeten zei dat het 8 a 12 weken zou duren daar konden we nog mee leven dat zou dan in begin februari zijn, maar ondertussen hebben we al mails verstuurd met de vraag wanneer ze zouden komen bij de een zeiden ze dat ze nog geen tijd had gekregen om de factuur te maken aja je moet wel eerst betalen voor als ze komen leveren en dan de andere zei dat ze een klein probleem hadden de glazen deur hadden ze nog niet, wij dan gevraagd dat ze de andere deuren komen plaatsen en dat ging niet ze doen niet anders dan het volledige pakket leveren maar onder tussen zitten we hier wel zonder deuren en wij maar stoken om het toch iets warm te hebben al grote spijt dat we daar gegaan zijn . bouwers als je deuren of een trap nodig hebt ga zeker ergens anders, anders krijg je dikke spijt !!!!!!

 1. @Joris: ik ben dus niet de enige die ze zo behandelen.

  • Renaat Frans on 29/04/2017 at 00:50

  De firma d’Hondt hanteert 85% voorschot (eerst 35%, daarna 50 % ) dus in totaal 85% vooraleer ze ook maar komen plaatsen! Dus als er iets mis is met je vloer of deuren, heb je gewoon al 85% betaald… Dus opletten vooraleer je hiermee in zee gaat! Dit kan je moeilijk klantvriendelijk noemen. Ze stellen vooral zichzelf veilig: je moet al quasi alles betalen vooraleer je maar iets gezien hebt.
  1

  • Rony R. on 03/11/2019 at 09:24

  Wij hebben een soortgelijke zéér slechte ervaring met D’hondt Interieur. Absurde leveringstermijnen en een onbestaande communicatie. Het personeel laat je werkelijk in de kou staan.

  Dit is een bedrijf dat werkelijk lacht met de consument en totaal respectloos handelt. Hoe dit nog bestaat in 2019 mag een wonder wezen. De vele honderden reviews en berichten op allerlei forums spreken meer dan voor zich.

  Ook wij lieten ons “vangen” en hebben daar al enorm vele spijt van. Wij namen zelfs een advocaat onder de arm om onze belangen te verdedigen. Helaas zoals goeie bedriegers betaamd zijn hun contracten waterdicht zodat ze jou als consument in een juridische wurggreep hebben.

  Net als elk koppel hadden ook wij een droom, en deze was nieuwjaar vieren in onze nieuwe woning. D’hondt sloeg deze droom aan diggelen. Wij wachten nu al maanden op de levering en plaatsing van onze trap en binnendeuren.

  Ik hoop dat de wanneer de verkopers ‘s ochtends opstaan ze fier zijn op zichzelf. Voor zo’n bedrijf zou ik niet meer willen werken.

  Voor toekomstige kopers heb ik maar één goeie raad : GA ELDERS… Deze bedriegers verdienen geen klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.