Binnendeuren

Ongelooflijk maar waar.  Mijn binnendeuren zijn geplaatst.  15 weken leveringstijd in plaats van de 4-6 die beloofd waren.

De komende dagen kan ik grondig kuisen en over een goeie week kan ik verhuizen 🙂

De deur naar de berging naast de keuken.

De deur naar de berging naast de keuken.

Deur naar de gang

Deur naar de gang

4 comments

Skip to comment form

  • Sharpie on 05/04/2016 at 00:37

  Echt interessant dit blog om te volgen, heb zowat alles al eens doorlopen… Echt respect voor wat je hebt verwezenlijkt. Zeker voor iemand die hier niet echt voor gestudeerd heeft en dan toch alles zelf doen. Hier kijk ik wel naar op. Later zou ik dit ook willen doen, of toch zoveel mogelijk zelf doen, ik heb hier gezien dat het wel degelijk kan 🙂 Mits de nodige opofferingen weliswaar. Kan me voorstellen dat er niet veel vrije tijd meer is als je hier aan begint. Maar je bent er bijna vanaf zie ik 🙂

  • Andy on 06/04/2016 at 19:40

  @Sharpie: inderdaad, weinig vrije tijd als je daar aan begint, maar veel voldoening als het af is !

  • Philip on 27/07/2017 at 03:19

  Waar ben jij voor uw deuren geweest? Ik wil bij ons achter het bouwverlof de onze ergens bestellen.

  mvg

  • Andy on 27/07/2017 at 08:56

  Ik heb ze bij trappen en deuren Dhondt gekocht, maar ik zou er nooit meer terug gaan…
  zie
  http://doehetbeterzelf.com/?p=3623
  http://doehetbeterzelf.com/?p=3185

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.