Hij/zij is terug…

Nog eens de foto’s bekeken van de laatste maand op de bewakingscamera in mijn kippenplein.  Ik had al een vermoede dat de vos terug was, want mijn buur is nu ook zijn laatste kip kwijt, en er lag vorige week een half opgegeten kip van iemand anders in mijn tuin.

De vos komt nog eens kijken of mijn deurtje nog dicht is.

De vos komt nog eens kijken of mijn deurtje nog dicht is.

Helaas, hier valt niets te pikken.

Helaas, hier valt niets te pikken.

Ook een kleine leukerd die wel welkom is in mijn tuin...

Ook een kleine leukerd die wel welkom is in mijn tuin…

1 comment

    • hoow on 11/05/2016 at 13:49

    Waauw cool!!

    Wel iets minder voor de kippen natuurlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.