Terug naar af

Mijn garage heeft zijn originele functie terug.  Na een goede 3 jaar de functie van woning vervuld te hebben, mag die nu terug garageke spelen.  Na verschillende dagen en avonden materiaal sorteren, deel naar mijn kot brengen, deel in mijn huis stockeren, een deel naar het containerpark , een deel proberen kwijt geraken op de 2de hands markt online.  Dit weekend de laatste dingen opgekuist en verplaatst.

Mijn garage opgeruimd...
Mijn garage opgeruimd…

Voor ik mijn auto terug kon binnenzetten, moest ik nog al de brol die voor de garage lag een nieuwe plaats geven.  De laatste 3 jaar was die plaats een beetje de stapel- en dumpplaats geworden van alles en nog wat.  Regelmatig werd een deel opgeruimd, maar een paar weken later lag er dan weer andere brol.

De dumpplaats voor mijn garage...
De dumpplaats voor mijn garage…
Ik kan terug binnen :-) Mijn auto vandaag eens goed gewassen, van binnen en van buiten. Ook gestofzuigd. Ziet er weer als nieuw uit.
Ik kan terug binnen 🙂 Mijn auto vandaag eens goed gewassen, van binnen en van buiten. Ook gestofzuigd. Ziet er weer als nieuw uit.
Mijn auto en moto stonden te kwispelen van contentement dat ze weer binnen staan.
Mijn auto en moto stonden te kwispelen van ‘contentement’ dat ze weer binnen staan.

 

1 thought on “Terug naar af”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.