Wapening polybeton

Rond 11u vandaag kreeg ik op het werk een telefoon van de firma die mijn polybeton zal komen doen. Over een uurtje zouden ze er zijn om de plastic en wapening te leggen, en om de putdeksels op te metselen. Ik dus snel naar huis gereden om de poort open te doen zodat ze hun werk konden doen. Ik was ondertussen al ongeveer een maand aan het wachten tot ze zouden komen, maar het slechte weer van de laatste weken zit daar voor iets tussen.

Terras met putdeksels
Voor de garage
De oprit
De oprit van de andere kant gezien.

Nu is het wachten op een droge dag en ze komen het gieten. Fingers crossed…

2 thoughts on “Wapening polybeton”

  1. Zo mooi werk geleverd bij het bekisten en deze (eenvoudigere) job deed je niet zelf?

  2. @Bart: klopt, dat was in de prijs inbegrepen. Soms ben ik ook wat lui 😉
    Aangezien ik alles in mijn eentje moet doen, is het leggen van die volledige netten wat moelijker. Dan moet ik hulp vragen van iemand in de buurt, dat doe ik slechts in uiterste nood.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.