Parkeerplaats naast oprit

Ik heb een grote voortuin. Eigenlijk is een mens daar niet zoveel mee, maar zoals iedereen probeer ik daar het beste van te maken. De helft zal gevuld worden met bodembedekkers, de andere helft als parkeerplaats. Ik wil geen volledig verharde parkeerplaats zoals ik ook geen volledig verharde oprit wil. Daarom leg ik dat stuk met beton grasdallen.

Eerst moet het stuk vlak uitgegraven worden, 10 cm onder de oprit.
Vervolgens de grasdallen leggen…
…aarde over verspreiden, gras op zaaien en vervolgens duw ik de aarde in de putjes. (het niveau van de aarde mag niet gelijk komen met de bovenkant, moet er een 2-tal cm onder zitten, anders zou het gras kapotgereden worden.)
De rest moet wachten tot na de zomer. Ik wil daar nog een regenwaterput steken, dus mag ik nog al die grasdallen eens verleggen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.