Dankjewel paashaasjes !

Het is een schande !!   Of toch voor mensen met kinderen, dat er al gedurende 3 weken terug grote hoeveelheden paaseieren in de winkels liggen.  Het is nog meer dan een maand voor het Pasen is ! 

Ik heb geen kinderen, dus ik heb er geen enkel probleem mee, integendeel !  Met mijn kleine chocoladeverslaving werk ik op mijn gemakje een 15-tal van die eikes binnen op een week.  Ze houden me gedurende een paar weken van de chocoladetabletten af 😉 .  Bij deze bedank ik de paashaasjes voor al de lekkere chocolade !

1 comment

    • Maggy on 06/03/2010 at 19:26

    Dat laatste prentje zijn wel geen chocolade eieren e!!!! als ik 5 chocolade eieren op eet in een week voel ik me al schuldig, grrr ben jaloers dat jij alles kan eten zonder bij te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.