Opsporing verzocht…

Annelientje is vandaag spoorloos, de hele dag nog niet gezien, gans het plein en kot een paar keer afgezocht, maar geen spoor.  Ze kan nergens door de draad, en huppelt altijd samen rond met haar zus Natasha.  Ze kan in een konijnepijp gekropen zijn, maar daar zal ze toch geen ganse dag in blijven zitten ??  Ik vrees het ergste.  Ik vermoed niet dat een kat ermee weg is, daarvoor is die wat te groot denk ik, en kan ze zich snel verstoppen in verschillende schuiloorden in het plein.  Regelmatig zit mijn kat, en een van de buren in het plein, maar ik heb ze nog nooit gezien dat ze die willen vangen, eerder spelen, en dan zijn de cavia’s de katten te snel af.  Zijn er roofvogels die zoiets zouden vangen, of andere dieren ????

Annelien is die met de witte snoet.

Update 6-4-2010

Nog steeds geen spoor.  Ik wilde toch eens checken of ik niets kon zien in de konijnepijpen.  Op het eerste zicht is er daar de laatste tijd geen dieren in of uitgelopen.

Fototoestel wat verder houden en inzoomen :

Djue, dat maakt daar een hoek op het einde, dus kan ik nog niets zien.  Oplossing : fototoestel in het hol krijgen.  Bevestig een fototoestel op een daarvoor voorzien verlengstuk met bijhorend bevestigingsmateriaal :

Zet de timer op 10 seconden en steek de stok in het hol in de hoop van een deftige foto te kunnen maken…

Na een 20-tal pogingen was dit het beste resultaat : djue, achter de hoek naar links maakt het weer een hoek naar rechts, dus kan ik niets zien…

Mijn fototoestel na de grondwerken :

Maar geen probleem : afspoelen onder water en met een borstel afwrijven en hij is weer gelijk nieuw (het is een waterdicht en schokbestendig toestel)

Maar mijn vrees blijft, caviake is weg…

1 thought on “Opsporing verzocht…”

  1. Ocharme, …. Ben er bijna sprakeloos van, wel goed gevonden ivm digi mja jammer bracht niks op. Sterkte met het verlies. En om de pijn een beetje te verminderen heb ik een nieuwke voor u gekocht.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.