Kip naar de dokter

Kristel, mijn Vlaanderse Koekoekshen mankt nog erger dan anders (anders : ze mankt, maar er is niets te zien aan haar poten).   Bij nadere inspectie bleek een van haar tenen nogal gezwollen en de nagel stond scheef.   Dus een 2de bezoekje aan de dierenarts vandaag (een uur geleden was ik al langsgeweest met Fedora, een van mijn katten voor het jaarlijks onderhoud, gelukkig is de dierenartspraktijk maar 100 m verder in mijn straat).   Blijkbaar was die nagel half los en was het beginnen ontsteken.   Nagel uitgetrokken, ontsmet, inspuiting met antibiotica gekregen en teen ingewikkeld.   Na het weekend moet ik terug ter controle van de ontsteking. Momenteel een beetje een grappig zicht :

1 comment

1 ping

    • Maggy on 01/05/2010 at 11:44

    Ocharme

  1. […] brengt me naadloos bij mijn kip Kristel met haar ontstoken teen die ingezwachteld is.   In het begin van de week is de zwachtel ververst en bleek het al minder […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.