Ik ben verhuisd

Het is zover, nu woon ik in mijn garage.  Ik heb er de drie voorbije nachten al gemastur geslapen.  Alles is relatief vlot verlopen de laatste 14 dagen, maar er waren ook een paar probleemkes.  Omdat ik zoveel mogelijk probeer te recupereren uit mijn huis (boiler, bad, gootsteen) waren er momenten dat ik tussen de twee zat.

Een paar sfeerbeeldjes hoe het vooraf was :

Nog veel rommel die wag moet.
Nog veel rommel die weg moet.

 

In deze hoek komt mijn bad.
In deze hoek komt mijn bad.

Bij het verplaatsen van mijn boiler en bad, moest ik in huis stoppen op de leidingen draaien, omdat ik de badkamer niet afzonderlijk kan afsluiten van het watercircuit.  Het heeft een week geduurd voor het bad in de garage geïnstalleerd was, dus tussendoor moest ik mij wassen aan de gootsteen.

Mijn bad in mijn nieuwe studio, basic zonder veel versiering.
Mijn bad in mijn nieuwe studio, basic zonder veel versiering.

Het volgende dat ik wilde verplaatsen was mijn gootsteen.  Probleem : ik kan de keuken in huis niet afsluiten van het watercircuit, en ook geen stoppen op de leidingen plaatsen, want het zijn zo van die in elkaar geperste leidingen.  En ik moest leidingen doorslijpen, want ze hadden die dwars door de kasten laten lopen, en dus kon ik die kasten niet uitbreken en verplaatsen.  En ik moest ook nog de waterleiding verplaatsen naar de garage.  Dus een aantal putten gegraven om te zoeken waar de waterleiding in huis komt, die doorzagen, verbinden met een darm die tot in de garage loopt en testen op lekken.  Vervolgens de leidingen in huis doorzagen, en de gootsteen verplaatsen, en die dan aankoppelen in de garage op de waterleiding, en op de afvoerleidingen.  Dus had ik in huis geen water meer, moest ik naar de garage komen om te pissen, tanden poetsen, afwassen, bad nemen, …  Het grootste probleem was wanneer ik opstond.  Dan moet ik dringend pissen, en daarvoor moest ik naar de garage lopen.  Dan heb ik mijn bed verhuisd zodat ik van dat probleem af was 😉

Maar ondertussen ben ik volledig verhuisd.  Mijn huis is leeg, mijn garage vol.  Een paar panorama fotokes…

Zicht op de slaaphoek (klik voor grotere foto)
Zicht op de slaaphoek (klik voor grotere foto)
Zicht op het bureau, keuken, eethoek (serieus vervormd door panoramaperspectief). (klik voor grotere foto)
Zicht op het bureau, keuken, eethoek (serieus vervormd door panoramaperspectief). (klik voor grotere foto)
Zicht op eethoek, bad en slaapkamer. (klik voor grotere foto)
Zicht op eethoek, bad en slaapkamer. (klik voor grotere foto)
Zicht op bad, wc en berging.
Zicht op bad, wc en berging (en een hoop was die ik nu nog moet doen).

Ik denk dat ik de bouw van mijn nieuw huis nu ga annuleren, want het is hier veel te gezellig !

6 thoughts on “Ik ben verhuisd”

  1. Heb je foto5 ook in veel hogere resolutie?
    Ik wil de tekst onder de icoontjes op je computerscherm wel eens lezen. 🙂

  2. Ah, toch iemand die de foto’s op mijn blog in detail bekijkt, en zich niet beperkt tot de tekst lezen 😉

  3. Dag Andy, proficiat met je nieuwe woonst! Wij duimen voor een warme winter.

  4. Mooi hoor…ik zag ook dat je bezig laatst bezig ben met he dak.
    Bedankt voor delen en je tips !

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.