Snoeien en planten

Mijn voortuin was vroeger afgescheiden van het voetpad met een laag muurtje.  Een stuk daarvan was 3 jaar geleden afgebroken zodat ze met een kraan en vrachtwagens zouden doorkunnen voor mijn bouw.  Recent heb ik het laatste stuk uitgebroken zodat ik een haag kon planten in de plaats.

Het muurke afgebroken tot een paar stenen onder het voetpad.
Het muurke afgebroken tot een paar stenen onder het voetpad (20cm).
Op het einde staat nog een oude gemetste brievenbus die weg moet. Eerst moet ik een nieuwe zetten, dus daarvoor eerst een sokkel in betonstenen metsen.
Boordstenen gezet tegen het voetpad.  Op het einde staat nog een oude gemetste brievenbus die weg moet. Eerst moet ik een nieuwe zetten, dus daarvoor eerst een sokkel in betonstenen metsen.
14 dagen voorbij. De nieuwe brievenbus staat er, de oude kan afgebroken worden. Ziet er niet groot uit, maar als mijn remorque vol lag, moest ik nog een ganse sokkel uit de grond kappen die groter was dan de brievenbus.
14 dagen voorbij. De nieuwe brievenbus staat er, de oude kan afgebroken worden. Ziet er niet groot uit, maar uiteindelijk toch anderhalve remorque steenpuin.
Voila, mijn haagbeuk geplant en voor 2/3 teruggesnoeid, zodat die goed kan uitgroeien.
Voila, mijn haagbeuk geplant en voor 2/3 teruggesnoeid, zodat die goed kan uitgroeien.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.