Badwand installeren

Het laatste wat ik beneden nog wilde doen is een badwand installeren.  Ik wilde geen gordijn of een wand die maar langs één kant bevestigd was.  In weinig winkels te vinden, maar gelukkig online toch kunnen kopen bij  Douchemeister.  Na 3 weken was het geleverd.

Zo ziet het er uit zonder de wand.
De wand bestaat 3 verschuifbare deuren.
Nu kan ik douchen in het bad zonder dat de helft van mijn badkamer onder water komt te staan.

Het installeren was niet zo simpel.  De handleiding is nogal beperkt in uitleg.  De levering bestaat uit 3 deuren, 6 profielen.  De eerste tekening in de handleiding is een kader waar de 3 deuren al in zitten.  Zoek zelf maar uit hoe dat gebeurt.  Na 3 pogingen had ik het toch in elkaar gekregen 😉

Met enige fierheid kan ik nu melden dat gans mijn benedenverdieping afgewerkt is zoals ik het wilde.  Geen kleine prutskes meer te doen, geen achtergebleven plinten die nog moeten geplaatst worden, geen lampen meer die er voorlopig hangen.  Het is af !

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.