En toen waren ze plots met drie

Aangezien cavia’s groepsdieren zijn, heb ik 2 beestjes lopen in mijn tuin.  Een goeie vriendin (Maggy) had ook 2 cavia’s, maar spijtig genoeg is eentje ervan vorige week overleden.  Maggy wilde geen nieuwe cavia meer, en omdat ze ook niet wilde dat haar beestje alleen zou zijn, mocht het bij mij komen wonen.  De eerste kennismaking verliep goed, na 4 dagen zijn ze elkaar al gewoon, maar de nieuwe durft nog niet buitenlopen, ze blijft voorlopig rondlopen in het kippenhok.  Bijgevolg heb ik nog geen foto van de 3 tesamen, maar heb ik ze één voor één gepakt (met bijhorend gepiep), te poseren gezet voor de foto.

De jongste van de bende : Annelien
De 2de oudste : Natascha
De nieuwste (en oudste) : Zinky (heeft een beetje last van boulemie)
Zinky in haar slaapzak
Annelien en Zinky komen goed overeen

2 thoughts on “En toen waren ze plots met drie”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.