Een bezoeker betrapt

Het is ondertussen 3 maand dat mijn voederplank er staat, en behalve duiven heb ik er nog niet veel activiteit op waargenomen, ‘t is te zeggen, het eten verdwijnt er langzaam maar zeker (ook de vetbolletjes die in de struiken hangen), maar andere vogels heb ik nog niet gezien.  Misschien heeft het te maken met het feit dat ik ‘s morgens in het donker vertrek naar het werk, en terug thuiskom als het opnieuw donker is…  Maar gisteren was het zover : waarneming van het eerste vliegend object (dat geen duif is) op mijn voederplank !  Ik heb een sterk vermoeden dat dit een spreeuw is, maar de echte hoerenlopers onder jullie (ook wel vogelaars genoemd) zullen mij wel direct corrigeren als dit fout is.

Een "niet-duif" aan het eten

Onderstaande foto is genomen door digitaal in te zomen op mijn fototoestelleke, en ik ben aangenaam verrast door het resultaat.  Het is natuurlijk verre van zo goed als de foto’s die meneer Eigenwijs maakt, maar een mens moet roeien met de pedalen die hij heeft.

digitaal ingezoomd...

7 thoughts on “Een bezoeker betrapt”

  1. @ Bart : lol ! Ge kunt altijd mijn fototoestelleke kopen hé, dan kan je ook eens een spreeuw trekken 😉

  2. Wel zo zie je maar dat je geen fancy pancy toestel moet hebben om schone foto’s te trekken… ze zijn echt wel goed.

    Ook mooi foto bovenaan uwe site met het konijntje, ook zelf gefotografeerd?

  3. @Lotte : mensen zonder gave om foto’s te maken moeten hun gebrek compenseren met duur materiaal 😉

    Dat konijn heb ik ook zelf vastgelegd op de gevoellige sensor. Het was de bedoeling van het konijn scherp te hebben, en de voorgrond wazig, maar het is omgekeerd uitgedraaid.

  4. hahha compensatie drang is een goeie!

    Had je nu niets gezegd van dat konijn bovenaan mijn scherm had ik het op mijn scherm/instellingen of eigen ogen gestoken…. nu je het zegt ja nu pas zag ik het!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.