Vechten voor een beentje

Sinds een paar dagen kunnen de kuikens (die ondertussen 4 weken oude zijn) rondlopen in het hele kippenplein.  Ongelooflijk hoeveel kilometer die sjarels per dag heen en weer lopen.  Vrijdag heb ik een halve kip die ik vorig jaar heb laten slachten, opgegeten, de restjes zijn gedurende 2 dagen afgeknaagd door de katten, en wat daarvan overbleef heb ik aan de kippen gegeven.  Echte carnivoren zijn het : vechten voor een velleke dat nog ergens aan een beentje hangt.

Waar is dat beentje, waar is dat beentje ????

Ondertussen week ik ook al duidelijk dat ik 6 hennetjes heb, en 9 haantjes.  Dat is te zien aan de kleur : haantjes zijn bleek, hennetjes donker.

De donkere zijn hennetjes, de bleke haantjes

Al de hennetjes zijn al gereserveerd, haantjes zijn nog beschikbaar voor geïnteresseerden.

3 thoughts on “Vechten voor een beentje”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.