Mijnen bamboe

Met de werken aan mijn zwemvijver die nogal veel van mijn tijd in beslag nemen, verschuift al de rest naar de achtergrond.  Gelukkig is het op dit moment aan het gieten buiten (eindelijk ! momenteel al 14 liter per meter in het vierkant) zodat ik eventjes tijd maak om nog eens iets op mijn blog te zetten.   Mijn bamboe is weer goed aan het schieten, de hoogste scheut is ondertussen al ongeveer 1,8 m (in your face ! collega Bart B.).

Niet zo goed te zien, maar het zwarte pijltje wijst naar de hoogste scheut.
Nog 2 aan het groeien.

Ik zal mijn root-control toch eens moeten wat herstellen, want door de druk van de wortels, is die op 2 plaatsen opengescheurd, en zitten nieuwe scheuten te gluren om te ontsnappen…

Ze zijn bijna aan de opening naar de vrije wereld...

1 thought on “Mijnen bamboe”

  1. OK Andy…ik erken mijn meerdere…mijn 5 bamboescheutjes zijn kort en dik…ze willen blijkbaar niet verder groeien. Ik wacht geduldig af.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.