Zoek de verschillen

Commentaar van de slachter was dat er niet veel vlees aanhangt.  Ik heb ze allemaal in 2 gesneden om in te vriezen, en ik vind dat het heel goed meevalt van hoeveelheid vlees per kip.  Zelfs aan de kleinste zal ik voldoende hebben met een halve kip per maaltijd.

6 thoughts on “Zoek de verschillen”

  1. Hilarisch!

    Ik denk dat ik alle verschillen heb gevonden.

    Gele briefkaart posten?

  2. Gele briefkaart is welkom, uit alle inzendingen zal er een getrokken worden en die wint dan een half kieken.

  3. Ik heb nog één kip over (van de twee die ik in mei van jou gekocht heb), ik vermoed van dezelfde reeks op de foto? 1 kip is gesneuveld toen ik op reis was (vermoedelijk Coccidiose, dixit mijn buurman…), maar het goede nieuws is dat de overgebleven kip om de twee dagen een eitje legt!

  4. @Guy : ja, die kippen zijn van dezelfde reeks. Die bij Kristel en Thomas zijn ook al aan het leggen 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.