Mijn kweekkot

Voor sommige beestjes is het leuk als ze kweken, voor andere minder…  In mijn kot van achter had ik vorig jaar al serieus last van muizen, dit najaar is het weeral niet beter.  Zonnebloemen die ik te drogen gelegd had, waren na 2 dagen leeggevreten.  Dat deed bij mijn 3 hersencellen een belletje rinkelen.  De 2 muizenvallen die permanent in mijn kot staan leverden de laatste maanden sporadisch een muis op (Xandros telkens content), maar misschien was het nog eens tijd om de vallen te verplaatsen.  ‘s Anderendaags was het voor Xandros “La grande Bouffe”.

Twee op een dag tijd.

We zijn ondertussen al een paar dagen verder, alsook een paar muizen.  Ik denk dat mijn kot ondergraven is door muizen, op een plaats was er een halve emmer aarde tevoorschijn gekomen door het graven van de muizen, uit 2 kleine gaatjes in de voegen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.