Darmstadt

De voorbije drie dagen mocht ik voor het werk opleiding gaan volgen in Darmstadt (Duitsland).  Het was er leerrijk, weliswaar lange dagen, en een bond gezelschap (2 Italiaanse, 1 Zweedse, 1 Zuid-Afrikaan, 2 Duitse, 1 Abu Dhabiër, 1 Deen en 1 Belg), maar voor de rest niet zo veel te beleven.  Het is geen toeristische stad, en ‘s avonds was het al donker na de cursus, dus niet zo interessant om dingen te gaan bezichtigen.  Vlak voor mijn vertrek (460 km autostrade voor de kiezen) ben ik wel nog eventjes gaan kijken naar volgend kleurrijk gebouw : The Waldspirale.  Een appartementsgebouw met 105 appartementen van de architect Friedensreich Hundertwasser.

rare vormen
Welke stijl zou dit zijn ?
het binnenplein

1 thought on “Darmstadt”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.