Vrouwen en hun gebrek aan geduld

Volgens mijn berekening was ze een paar dagen van de finish, maar haar geduld was op…  Ze gaat liever buiten een zandbad nemen (voor een kip een beauty behandeling) en wat genieten van de zon.  Typisch vrouwen, het uiterlijk vertoon en eigen genot is het belangrijkst.  Dan heb ik maar mijn broedmachine in spoedprocedure opgestart in de hoop dat die “bijna uitgebroede eieren” nog levensvatbaar zijn.  Ze waren al afgekoeld, maar ik zal zien of het nog iets wordt.

Duimen maar !

Ondertussen groeit mijn vorige broedsel rustig verder en zijn er dus slechts 2 hennetjes bij welke ondertussen te koop zijn (haantjes zijn er ook te koop).  Ze zijn 9 weken oud en te koop voor 8 euro per stuk.

De donkere is een hennetje.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.