Mijn bouwvergunning…

… is goedgekeurd !

Nu moet ik nog gedurende 30 dagen de mededeling van goedkeuring uithangen, en ik mag pas 35 dagen na deze “aanplakking” beginnen met de werken.  Nu staat er niet duidelijk in of dit na het begin van het aanplakken is, of na het einde.  Ik vermoed na het begin, maar zal er nog eens voor informeren.  Dus dan kan de eerste dakpan op 5 april naar beneden gegooid worden als start van de afbraakwerken.  Ondertussen heb ik me al een beetje voorbereid met aankoop van een stelling en bouwhekken.

 

Stellingske en bouwhekken
Stellingske en bouwhekken

Bepaalde onderdelen van mijn huis zijn blij dat ze het tot het bittere eind gehaald hebben :

houtwerk van de vensters
houtwerk van de vensters
De schoorsteen waar de rook uit de voegen kwam.
De schoorsteen waar de rook uit de voegen kwam.
De dakrand van een stukje plat dak
De dakrand van een stukje plat dak

Dus nu begint het inrichten van de garage, inpakken, verhuizen naar de garage, wegdoen van dingen die ik niet meer nodig heb naar Ecoshop, stockeren van zaken die ik niet wil wegdoen.  Goed nieuws voor de lezers : het aantal posts zal terug terug toenemen op deze blog.

10 thoughts on “Mijn bouwvergunning…”

 1. Hey Andy,

  schitterend nieuws!

  Op naar de garage, en naar schoon weer om te verbouwen.

 2. Fantastische blog. Zeer leerzaam en bedankt dat je dit met ons allemaal wilt delen! Misschien ook even een kort vraagje van mijn kant… Waar heb je je stelling kunnen vinden? Ik moet hier binnenkort de oversteek van mijn dak gaan afwerken en ipv een stelling te lenen wou ik er eentje kopen want lenen viel aan de dure kant uit…

 3. @ Dennis : mijn stelling komt van
  SLABBINCK WIM
  Torhoutsesteenweg 116
  8210 ZEDELGEM
  Gsm 0499/71.17.68

  Maakt ook veel reclame op 2dehands.be. Eerlijke mens, goede prijs !

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.