Ratten versie 2

Trouwe lezers van deze blog die de werkzaamheden aan mijn huisje volgen, zullen de laatste weken misschien denken dat ik gewoon in de zetel lig aan mijn ballen te scharten wegens geen nieuwe posts.  Ik ontken of bevestig hier niets, maar ik heb ondertussen ook verder gewerkt aan mijn dak, en heb daarmee telkens die post geüpdatet.  Dit weekend heb ik een beetje in de tuin gewerkt, en gemerkt dat er opnieuw ratten zitten bij het kippenhok.  De boel dus weer afgezet, en een val en rattenvergift gelegd.

Twee stuks te zien...
Twee stuks te zien…

Er is ook een aannemer komen zien voor de dakgoten.  Een van de weinige dingen die ik ook niet zelf kan doen, want ik wil dakgoten uit één stuk, zodat er na x aantal jaar geen lekken verschijnen op de lasnaden.  Hij zou dat al redelijk snel kunnen komen installeren, dus heb ik de al 2 stroken gevoegd waar de afvoerbuizen zouden moeten tegen komen.  Kwestie dat ik nadien die buizen niet terug moet afdoen om te kunnen voegen.  Volgend weekend nog 2 stukken voegen.

Een halve meter gevoegd waar de afvoerbuizen moeten komen.
Een halve meter gevoegd waar de afvoerbuizen moeten komen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.