De hak en de tak

Er is er ergens een spreuk waar de woorden hak en tak in voorkomen.  Zo voel ik mij de laatste dagen.  Ik wil beginnen met de chauffage leggen.  Te beginnen met de collectoren hangen van waar het water naar de radiatoren gaat.  Maar om die collectoren te hangen, moeten eerst de muren gepleisterd zijn waarop die collectoren moeten hangen.  Maar voor ik de muren kan pleisteren moeten eerst de bakjes van de stopcontacten en schakelaars ingewerkt zijn.   Met het laatste beginnen dus…

Bakje van stopcontact ingeplakt met 2 stukjes buis tot aan de grond, zodat ik er de kabels nog kan doorsteken nadien.
Bakje van stopcontact ingeplakt met 2 stukjes buis tot aan de grond, zodat ik er de kabels nog kan doorsteken nadien.
Pleisteren...  Later volgt nog een aparte post met meer uitleg hoe dat moet.
Pleisteren… Later volgt nog een aparte post met meer uitleg hoe dat moet.
De muur is gepleisterd en gepolierd.  In de technische ruimte heb ik alle muren gepleisterd, en één muur in de berging waar een tweede collector komt.
De muur is gepleisterd en gepolierd. In de technische ruimte heb ik alle muren gepleisterd, en één muur in de berging waar een tweede collector komt.

2 thoughts on “De hak en de tak”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.