Dakgoten uit één stuk

Gisteren zijn ze de dakgoten komen installeren.  Ik wilde dakgoten in één stuk uit aluminium , en geen gelaste zinken goten die na x aantal jaar beginnen lekken aan de lasnaden.  Er zijn een aantal kleuren te kiezen, maar aangezien dezelfde kleur als mijn vensters en deuren er niet bij was, heb ik voor brons gekozen.  Vanop een rol aluminium wordt de goot ter plaatse gewalst.

Het vrachwagentje met de rol aluminium en wals.
Het vrachtwagentje met de rol aluminium en wals.
Zo komt de goot eruit...
Zo komt de goot eruit…
... 15,5m aan één stuk
… 15,5m aan één stuk
Ik heb gekozen voor onzichtbare binnenbeugels als bevestiging.
Ik heb gekozen voor onzichtbare binnenbeugels als bevestiging.
Na een 3-tal uur hangen mijn goten met afvoerbuizen op hun plaats.
Na een 3-tal uur hangen mijn goten met afvoerbuizen op hun plaats.

6 thoughts on “Dakgoten uit één stuk”

  1. Ze hebben u liggen! Ik kan die ‘onzichtbare’ binnenbeugels heel duidelijk zien op de foto! Vraag uw geld terug!

  2. Tevreden ? ja, maar ze zijn nog nieuw hé. Vraag het me nog een keer over 20 jaar, dat is de periode dat de lassen aan zinken goten beginnen loskomen. Bij mij zijn er geen, dus zou het dan nog moeten goed zijn.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.