Error !

Tja, wat doe je als er ergens een buis vergeten steken bent in je bouw onder de beton ?  Uitbreken hé…

Ik zit terug op blote grond...
Ik zit terug op blote grond…

En nu alle gekheid op een grote stok.  Vorig weekend zat ik in Centerparks om alle stof en vuil uit mijn lichaamsopeningen los te weken en weg te spoelen.  Toen ik daar zat te genieten kreeg ik een mail van een goede vriendin die dringend hulp zocht om een deel van haar huis/achterbouw te helpen afbreken en uitgraven omdat de aannemer vroeger ging komen dan afgesproken.  Wat doet ge als man wanneer een vrouw met een blik van een trieste puppy iets vraagt ?  Smelten hé, en een paar dagen later al uw werkmateriaal in uw auto steken, remorque aankoppelen en een beetje gaan helpen.  En zo is ze na drie dagen geslaagd in de opzet waar ze oorspronkelijk 3 weekends op een meer relaxed tempo voor uitgetrokken had.  Eind goed, al goed 😉

1 thought on “Error !”

  1. inderdaad; kwispel, kwispel!
    bedankt voor de hulp!!! zonder mankracht van stoere ridders was dat nooit gelukt 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.