Ondertussen in de moestuin

Tussen de pleisterwerken en elektriciteitswerken ligt er ook nog een tuin te wachten op onderhoud.  Zoals vorig jaar zal ik maar de helft van mijn moestuin gebruiken, en het moet ondertussen gespit worden.  De kippen mogen er nog in rondlopen tot ik begin te zaaien.  Eigenaardig genoeg zijn de kippen heel gemanierd dit jaar.  Als ik de vorige jaren aan het spitten was, dan was er een dag later geen onderscheid meer te zien tussen vers gespit en nog te spitten deel.  Nu komen ze niet aan de propere grond.  Raar !

Na een paar wormen gooien hadden ze toch door dat er iets te krijgen was, maar zelf zoeken doen ze niet.
Na een paar wormen gooien hadden ze toch door dat er iets te krijgen was, maar zelf zoeken doen ze niet.
Ondertussen ben ik al halverwege het om te spitten deel.
Ondertussen ben ik al halverwege het om te spitten deel.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.