Kaka-verdwijn-machine plaatsen

In sommige streken van Vlaanderen heet dit soms ook wc of toilet, maar op mijn domein heet dit kaka-verdwijn-machine.  Nu zien hoe lang het gaat duren voor dit woord in de Dikke Van Dale verschijnt 😉

Ik dacht van dit zaterdag in een halve dag te installeren, maar viel dat eventjes tegen.  Naar mate ik verder in de installatiehandleiding geraakte, bleek ik ook nog gyproc te moeten tegen zetten, te betegelen en op te voegen.  Oeps…  Na 2 dagen en 3 avonden werken staat, allez, hangt het daar.

Het frame installeren, buizen aansluiten, en testen op lekken.
Het frame installeren, buizen aansluiten, en testen op lekken.
Gyproc tegen vijzen...
Gyproc tegen vijzen…
Betegelen
Betegelen
Opvoegen, wc pot hangen en afwerken.
Voegen, wc pot hangen en afwerken.

Hoe werkt het ?  Je doet kaka in de witte pot, druk op de grote witte knop erboven, en de kaka verdwijnt.  Waarheen ?  Niemand weet dat.  Mijn buur klaagt sinds deze avond wel over wateroverlast en geurhinder in zijn living…

2 thoughts on “Kaka-verdwijn-machine plaatsen”

  1. U heeft een zeer mooie verdwijnmachine geëpibreerd! Edoch, zou het niet beter zijn om de tegels tot tegen de plafond verder te zetten? Eventueel kan je dat ook met een andere (lichtere) kleur tegels (zelfde formaat/zelfde structuur) doen? Nu heb je zo een “bak”-gevoel : tot op halve hoogte van de ruimte kan je gewoon alles volgieten / overgeven / whatsoever. Bon, je begrijpt natuurlijk dat ik je graag op kosten jaag, onder het mom van : “het is maar een idee, hé”. PS : je blog is schitterend !

  2. @Kadee: tot het plafond zal ik niet verder betegelen. Als ik naast de pot pis, of explosieve diarree heb, dan spat het nooit zo hoog. En daarbij, nu zal ik het idee hebben dat ik altijd nog net over het muurtje kan kijken…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.