Afsluitingen

2 weken geleden had ik al mijn 71ste hands bouwlift verkocht, dit weekend waren mijn bouwhekken na 2 dagen te koop te staan ook verkocht.  Tijd dus om nieuwe omheiningen te voorzien, zodat ongewenste bezoekers toch een beetje moeilijker op mijn domein geraken.

Twee weken geleden had ik al de sokkels gegoten voor de palen van mijn poort (die had ik nog liggen van bij mijn vorig huis).  Een kader waterpas gelegd boven de put, beton in gegoten, de paal er op latten boven gezet, draadstangen in de beton geduwd en laten uitharden.
Twee weken geleden had ik al de sokkels gegoten voor de palen van mijn poort (die had ik nog liggen van bij mijn vorig huis). Een kader waterpas gelegd boven de put, beton in gegoten, de paal er op latten boven gezet, draadstangen in de beton geduwd en laten uitharden.
Gisteren heb ik mijn palen op de beton vast gevezen, en de poort eraan gehangen.  Deze kant kan ik terug afsluiten.
Gisteren heb ik mijn palen op de beton vast gevezen, en de poort eraan gehangen. Deze kant kan ik terug afsluiten.
Aan de andere kant van mijn huis had ik ook al 3 paaltjes in de beton gezet, vandaag draad aan gehangen, en een haag voor geplant.  Andere kant is dus ook dicht.
Aan de andere kant van mijn huis had ik ook al 3 paaltjes in de beton gezet, vandaag draad aan gehangen, en een haag voor geplant. Andere kant is dus ook dicht.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.