Frustratie

Begin december heb ik mijn binnendeuren en trap besteld bij mijn schrijnwerker.  Hij bestelt die bij Trappen en deuren D’hondt, maar dan de sectie voor aannemers.  Leveringstermijn: 4-6 weken.  Met de feestdagen ertussen zou dat dus half januari klaar moeten zijn.  Vorige week was mijn schrijnwerker naar de fabriek geweest, en de trap was zogezegd in productie, levering deze of volgende week.  Gisteren kreeg ik een mail van mijn schrijnwerker dat de trap pas over 14 dagen zal klaar zijn, de deuren pas begin maart….

#§!$£&*!     What the fuck !!!!!   Dat is dus 10 weken leveringstermijn voor de trap, 12 weken voor de deuren.  Waarom zetten die dan op hun webpagina dat het 4-6 weken is ?  Ik ben al 14 dagen klaar om te verhuizen, nu moet ik nog 6 weken wachten door die stomme eikels van D’hondt die hun werk niet kunnen doen zoals ze beloven en hun klanten bovendien niet of verkeerd inlichten.

Ik had in de toonzaal van hen in Zingem ook geen goede ervaring.  Ik was de enige klant op dat moment, en de verkoper gaf me met veel tegenzin uitleg.  Blazen en puffen als ik om een offerte vroeg.

Beste lezers, als je trappen of deuren nodig hebt, wegblijven daar, er zijn ongetwijfeld andere en betere.

Ik had gehoopt van half februari eindelijk mijn “open huis” te kunnen geven, dat zal dus pas half maart kunnen doorgaan.  Ben een beetje gefrustreerd.  Valt het op ?

10 thoughts on “Frustratie”

 1. hallo

  In augustus verleden jaar deuren besteld en in november een voorschot betaald en de man die de deuren kwam opmeten zei dat het 8 a 12 weken zou duren daar konden we nog mee leven dat zou dan in begin februari zijn, maar ondertussen hebben we al mails verstuurd met de vraag wanneer ze zouden komen bij de een zeiden ze dat ze nog geen tijd had gekregen om de factuur te maken aja je moet wel eerst betalen voor als ze komen leveren en dan de andere zei dat ze een klein probleem hadden de glazen deur hadden ze nog niet, wij dan gevraagd dat ze de andere deuren komen plaatsen en dat ging niet ze doen niet anders dan het volledige pakket leveren maar onder tussen zitten we hier wel zonder deuren en wij maar stoken om het toch iets warm te hebben al grote spijt dat we daar gegaan zijn . bouwers als je deuren of een trap nodig hebt ga zeker ergens anders, anders krijg je dikke spijt !!!!!!

 2. De firma d’Hondt hanteert 85% voorschot (eerst 35%, daarna 50 % ) dus in totaal 85% vooraleer ze ook maar komen plaatsen! Dus als er iets mis is met je vloer of deuren, heb je gewoon al 85% betaald… Dus opletten vooraleer je hiermee in zee gaat! Dit kan je moeilijk klantvriendelijk noemen. Ze stellen vooral zichzelf veilig: je moet al quasi alles betalen vooraleer je maar iets gezien hebt.
  1

 3. Wij hebben een soortgelijke zéér slechte ervaring met D’hondt Interieur. Absurde leveringstermijnen en een onbestaande communicatie. Het personeel laat je werkelijk in de kou staan.

  Dit is een bedrijf dat werkelijk lacht met de consument en totaal respectloos handelt. Hoe dit nog bestaat in 2019 mag een wonder wezen. De vele honderden reviews en berichten op allerlei forums spreken meer dan voor zich.

  Ook wij lieten ons “vangen” en hebben daar al enorm vele spijt van. Wij namen zelfs een advocaat onder de arm om onze belangen te verdedigen. Helaas zoals goeie bedriegers betaamd zijn hun contracten waterdicht zodat ze jou als consument in een juridische wurggreep hebben.

  Net als elk koppel hadden ook wij een droom, en deze was nieuwjaar vieren in onze nieuwe woning. D’hondt sloeg deze droom aan diggelen. Wij wachten nu al maanden op de levering en plaatsing van onze trap en binnendeuren.

  Ik hoop dat de wanneer de verkopers ‘s ochtends opstaan ze fier zijn op zichzelf. Voor zo’n bedrijf zou ik niet meer willen werken.

  Voor toekomstige kopers heb ik maar één goeie raad : GA ELDERS… Deze bedriegers verdienen geen klanten.

 4. Wij hadden ook een zeer slechte ervaring met de firma dhondt: in maart 2018 bestelden we deuren en trappen, ook een buitentrap.
  Alles heeft vele maanden geduurd, voor de buitentrap die in november 2020 uiteindelijk geplaatst werd hebben we moeten procederen, die mensen zijn ook niet te bereiken, en degene die je aan de telefoon krijgt zegt steeds dat ze gaan terugbellen.

  Weliswaar zeer mooie trappen, maar leveringstijden lopen eindeloos uit en je hebt geen aanspreekpunt: telkens 5 x bellen en dan in het beste geval iemand aan de lijn krijgen.

  Op de deur naar het toilet staat geen slot, vreemd, ze zijn toch zelf komen opmeten en weten dat er een toilet staat.

  Ook in de toonzaal in Leuven verschillende keren binnen geweest. 1 persoon voor u betekent een uur wachten.
  Uiteindelijk naar Zaventem gegaan, toevallig meer personeel daar en onmiddellijk besteld.
  Om dan vele maanden in de wachtrij te staan.

  Absolute afrader, tenzij je véél tijd hebt…

 5. hallo, ik heb ook een zéér slechte ervaring met D’Hondt interieur. Zéééér af te raden dat bedrijf. ik heb deuren besteld begin februari 2021. Nog steeds heb mijn deuren niet!! en ze reageren op geen enkele mail, telefoon, … zowel aan de afdeling Leuven, hoofdzetel als de productie te Luik. verschrikkelijk bedrijf!! Ik hoop dat de eigenaren eens beseffen wat voor een lamentabele service hun personeel aflevert.

 6. ik heb ook een kut ervaring en nog steeds geen deuren, deuren D’hondt vorig jaar 9 eiken deuren in April 2021 besteld nog niets gehad wel direct een voorschot betaald waren ze snel mee .en dan vroegen ze het tweede deel te betalen die zijn zot geloof ik.
  10 tallen telefoons mails er was altijd iets de productie in vertraging ,dan stonden ze klaar Maar de verf was op in december voor het verlof waren ze ineens weg in de productie ?
  ze gingen me spoedig bellen ?? nog niets vernomen of een mails

  ik raad aan NOOIT deuren bestellen bij D’hondt is het grootste klote bedrijf dat er bestaat oplichters in het kwadraat .

 7. Absoluut onbetrouwbaar bedrijf!
  MIjn dochter heeft een nieuwbouw gekocht waar D’hondt de deuren moest leveren. Ondertussen al een half jaar (EEN HALF JAAR !!!) over tijd en geen enkele indicatie wanneer ze wel gaan leveren. Ik vermoed dat dit bedrijf virtueel failliet is en wanhopig probeert het nog een paar maand te trekken. Bestel er in elk geval niets. Er wordt niets geleverd en je geld ben je kwijt.

 8. Rotslechte firma in afspraken en producten. Sturen je van de één naar de ander als je info vraagt over de vertraging in leveren. Nu al een half jaar verder en wachten op één deur. Al vele malen gebeld en telkens wel een excuus, vertraging, wachten op andere deuren om te vernissen en vandaag was het excuus de vernis is op. KOOP HIER NOOIT! Wij hadden bij de eerste bestelling 3 deuren gekocht, die na 3 maanden gewoon openscheurden, eiken deuren van 1500€ het stuk. Ondertussen nog die extra deur waar we hemel en aarde moeten verzetten om eraan te geraken. Zeer raar dat we bij het krijgen van de 3 nieuwe deuren (gelukkig daar toch waarheid omtrent garantie!) waren deze een stuk zwaarder en anders van kwaliteit. Gefoefel en totaal niet te betrouwen, echt een rotfirma! Zelfs het plaatsen van de trap was miserie, ontkennen dat er iets ontbrak en na weken gezaag pas inzien dat ze een fout hadden gemaakt. Hoe dit bedrijf kan blijven functioneren is me een ferm raadsel!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.