De berging

Er moet ook nog spanplafond in de berging worden geïnstalleerd, maar dat zal maar voor over een paar maand zijn.  De installateur had me gezegd dat het beter is van een valse wand te maken tegen de muur van de zekeringskast, want anders ging die veel insprongen (zekeringskast, buizen van CV, motor van dampkap) moeten maken in het plafond, en dat oogt niet mooi.  Aangezien ik nog steeds wacht op mijn binnendeuren, heb ik me maar beziggehouden met deze klus.

Een kader maken tegen de muur.
Een kader maken tegen de muur.
De dampkap motor in de hoek plaatsen, in plaats van midden in de zijmuur.
De dampkap motor in de hoek plaatsen, in plaats van midden in de zijmuur.
Gaatjes van de vijzen vullen, randjes opvullen met silicone.
Gaatjes van de vijzen vullen, randjes opvullen met silicone.
Ondertussen heb ik maar de ganse berging geschilderd, dan is dat ook achter de rug.
Ondertussen heb ik maar de ganse berging geschilderd, dan is dat ook achter de rug.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.