Binnendeuren

Ongelooflijk maar waar.  Mijn binnendeuren zijn geplaatst.  15 weken leveringstijd in plaats van de 4-6 die beloofd waren.

De komende dagen kan ik grondig kuisen en over een goeie week kan ik verhuizen 🙂

De deur naar de berging naast de keuken.
De deur naar de berging naast de keuken.
Deur naar de gang
Deur naar de gang

4 thoughts on “Binnendeuren”

  1. Echt interessant dit blog om te volgen, heb zowat alles al eens doorlopen… Echt respect voor wat je hebt verwezenlijkt. Zeker voor iemand die hier niet echt voor gestudeerd heeft en dan toch alles zelf doen. Hier kijk ik wel naar op. Later zou ik dit ook willen doen, of toch zoveel mogelijk zelf doen, ik heb hier gezien dat het wel degelijk kan 🙂 Mits de nodige opofferingen weliswaar. Kan me voorstellen dat er niet veel vrije tijd meer is als je hier aan begint. Maar je bent er bijna vanaf zie ik 🙂

  2. @Sharpie: inderdaad, weinig vrije tijd als je daar aan begint, maar veel voldoening als het af is !

  3. Waar ben jij voor uw deuren geweest? Ik wil bij ons achter het bouwverlof de onze ergens bestellen.

    mvg

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.